Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tökéletes kézmosás karakteres illatokkal

Tökéletes kézmosás karakteres illatokkal

A kézmosás fontossága és létjogosultsága a mindennapokban nem kérdés, de az már annál inkább, hogy mivel mossunk kezet azért, hogy egyszerre gondoskodjunk a tisztításról és az illatos kézfejekről. Erre is van ötletünk, olvass tovább!

Tökéletes kézmosás karakteres illatokkal

Előtérben a pumpás BOMBok

Ha azt hallod, hogy Bomb Cosmetics, akkor először biztos, hogy a cuki fürdődesszertjeink jutnak eszedbe, de beugranak a gigászi méretű tégelyes testvajaink és jégkrémtusfürdőink is. Ezek talán annyira lefoglalnak, hogy nem is nézelődsz tovább és a fantasztikus pumpás BOMBok elkerülik a figyelmedet.

A pumpás BOMBokat úgy álmodtuk meg, hogy az az illatáradat, ami a fürdőgolyókban és a tégelyekben van, az benne legyen a tubusokban is, de extra könnyű és extra praktikus legyen a használatuk.

Testápolót, habfürdőt, tusológélt is számon tartunk ezek között a termékek között, de most maradjunk a tökéletes kézmosásnál.

Mi van egy pumpás kézmosóban?

Színtiszta illóolajok, amik körülölelik a kézfejedet és hosszú órákon át elkísérnek még a kézmosás után.

Elég egy nyomásnyit a tenyeredbe pumpálni és a víz alatt máris elkezd fejlődni a gazdag, aromás hab, ami eltávolítja a szennyeződéseket a kézfejedről.

Geránium rózsa, mirha, bergamott és friss gyümölcsök, ezekkel mind találkozhatsz a tubusokban.

Miért imádjuk annyira BOMB kézmosókat?

A gazdag és illatos hab gyerekkorunkat idézi, de ami utána marad az a legjobb. Kivétel nélkül az összes BOMB kézmosónak karakteres illata van, ami a kézmosást követően még sokáig érezhető a bőrön.

Nem szárítja ki a kézfejet, így azokra sem jelent veszélyt, akik mániákus kézmosók. :)

Milyen illatokkal boríthatod a kezedet?

Az Eperkrém kézmosóval olyan érzésed lehet, mintha nyári gyümölcsökben fürdetnéd meg a kézfejedet, persze egy kis virágot ide is csempésztünk, rózsa és bergamott formájában.

A Szabad madárka kézmosóval a fás és virágos illatoknak hódolhatsz, egy kis mirhával, narancsvirággal és ibolyával megbolondítva.

A Glamour kézmosó kézmosó a javából a maga pacsuli, alma, borostyán, liliom és ibolya aromáival.

Élményszintre emelnéd a kézmosást? Nézz körül a BOMB háza táján »»»

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód