Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Romantikus fürdő csak pároknak

Romantikus fürdő csak pároknak

A hideg, téli napok, a szomorkás hangulat, a januári kedvtelenség és talán a közelgő Valentin nap is egy kis romantikára csábít. Miért ne kötnéd össze ezt egy kis fürdőzéssel? Mutatjuk, hogyan!

Romantikus kikapcsolódás a fürdőben

A Valentin nap sokak szerint elcsépelt, lopott ünnep, aminek hazánkban semmilyen jogosultsága nincs. Mégis, ha kapcsolatban vagy házasságban él az ember fia, eléggé zokon veszi, ha nem emlékeznek meg róla február 14-én.

Tapasztalatunk szerint nem az érték, hanem a szándék és a gesztus a fontos, ezért rittyentünk most ide egy romantikus fürdőt, amit pároddal közösen is elkészíthetsz, de meglepetésként is adhatod neki. 
Jöjjenek a nélkülözhetetlen Bálint-napi romantikus fürdő kellékei!

Rend és tisztaság

Mindennek az alapja, hiszen hiába a pislákoló gyertyák lángja, a szerelem tüze és John Legend selymes hangja, ha a szennyes szerteszét hever a padlón, a tusológélekkel és a szappanokkal nagy egyetértésben.

Hangulatvilágítás – próbaüzem

Szerezz be jó pár gyertyát, hiszen télen korán sötétedik, így szükség lesz a fényre. A nagy, közös fürdőzés előtt mindenképpen teszteld le, a gyertyák mennyire világítják be a fürdőt, nehogy a sötétbe kelljen tapogatóznotok.

Halk és üzembiztos zene

John Legend, Ed Sheeran és Sam Smith klasszikus szerelmes nótái jöhetnek is sorba, de vigyázz, ne legyen túl hangos és túl halk sem.

A rádiót, telefont, laptopot a víztől messze helyezd el, nehogy hiba csússzon a romantikus fürdő gépezetébe.

Finom illatok és hatalmas habok

Az illatokról gondoskodhatsz gyertyákkal és illóolajokkal. Utóbbit teheted a fürdővízbe is, de arra figyelj oda, hogy párod bőre ne legyen a te kedvenc olajodra érzékeny.

A BOMB tégelyes habfürdőivel hatalmas habokat korbácsolhatsz, ráadásul az illatok terén is besegítenek Neked.

Lazító italok

Pezsgő, koktél, egy kis eper és véget is ér a lista. Legyen kellemesen behűtve és ami még fontosabb, legyen kéznél, úgy, hogy a kádból is bármikor elérd.

Te is kedvet kaptál egy romantikus fürdőhöz? Egy kis masszázzsal is megfűszereznéd? Nézd meg itt, hogyan csináld »

Tartalomhoz tartozó címkék: Tipp