Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Osztály vigyázz, jönnek a pedagógusnapi Bombok

Osztály vigyázz, jönnek a pedagógusnapi Bombok

A májusi vasárnapok eléggé zsúfoltak, az elsőn az anyákat ünnepeljük, az utolsón pedig a gyerekeket. Van azonban még egy fontos, ami már a júniust illeti, ez pedig a pedagógusnap, amit az első nyári hónap első vasárnapján ünneplünk.

Magyarországon 1952 óta, 67 éve ünnepeljük ezt a jeles napot, amin a tanítókat és az óvónőket köszöntjük. Júniusban már halványan rajzolódik a táblákon az IÓ, CIÓ, VAKÁCIÓ, ezért a pedagógusnap sokszor összekapcsolódik az év végi ünnepségekkel.

Idén szeretnétek felturbózni a csoki-virág kombinációt? Legyen meglepetés is a csomagokban, illatos Bomb kozmetikumok, amikkel a tanárok is könnyedén kipihenhetik a tanév fáradalmait!

Pedagógusnapi Bombok - tanárokra szabva

1. A magyar tanárnőnek

Lelkesen mesél, szinte mindent fejből idéz, az alliterációk és a szóképek a kisujjában vannak? Ilyen egy igazi magyar tanár, akit a cédrusfa és rozmaring illóolajok keveredése biztosan elbűvöl.

Ő a kedvenc tanárotok? A Bohém élet kerti partija és szabad szelleme lesz a favoritja.

2. A történelem mindent tudójának

Bár nem minden momentuma volt fényes a történelemnek, de ahogyan a töri tanár beragyogja történeteivel a nulladik órát is, úgy az ő kedvében is egy Napsugár fürdőbombával járhattok.

Valami igazi nagy ágyút szeretnétek? Az Elveszett paradicsom kell nektek!

3. A matek tanárnak

Aki a számokat szereti az biztosan szorgalmas is, a kettő valahogyan kéz a kézben jár. Ezért ajánljuk a számtan szerelmeseinek a Méhecske fürdőgolyót vagy a Kék ég ajándékcsomagot, hiszen a határ a csillagos ég. :)

4. A nyelvek tudósai

Mintha két különböző személyiség lakna a nyelvtanárokban, az egyik az anyanyelvükön él, a másik pedig a mesterien elsajátított idegen nyelven. Repkednek a kettő, három vagy több nyelv között, mint a Pillangók.

5. Reál szekció

Biológia, kémiai, fizika, a tudományok nagy tisztelőinek tantárgyai, akik sokszor igazi Kaméleonok. Igazi virágos csemege az, amit nekik ajánlunk.

6. A tesi tanárnak

Erő, energia, sportosság és jó szervezőkészség, ez jellemzi a testnevelés oktatóit. Néha kicsit olyanok, mint a Szuperhősök? :)

7. Dallamok szárnyán

Kották, hangjegyek, tá-ti-ti-tá, hangvilla a kézben és indulhat is a zene óra. Mozart, Vivaldi és Chopin a kisujjban van már, köszöntsétek a művészetek kedvelőit egy Fukszialiget fürdőbombával.

8. Aki megmutatja a világot

Kalandozás a földrészeken a lánchegységek és a röghegységek között. Folyók, országok, városok, leendő úticélok, ezeket mind a földrajz tanárainktól ismerjük meg. Az ő csomagjukba a Portofinot tennénk.

+1. Osztályfőnöknek

Ő az, aki összetartja a csapatot, aki megszervezi a kirándulásokat, aki elsimítja az ellentéteket, aki mindig emlékezni fog rátok. Ajándékozzatok neki egy egész nyáron kitartó Bomb csomagot.

Még megnéznél pár ajándékot? Keresgélj itt »»»

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek