Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Így készül a fürdőgolyó

Így készül a fürdőgolyó

Közel 20 éve Dél-Anglia partjainál elkészült az első fürdőgolyó, ami egy helyi kiállításon debütált. A természetes, illatos golyócskák azonnal felhívták magukra a figyelmet és hamar megszerették őket.

Az érdeklődés robbanásszerűen nőtt, így nem csoda, hogy a Bomb Cosmetics kis angliai manufaktúrájából már

több mint 70 ország lakóját látja el különleges fürdőgolyókkal.

Mi kerül a fürdőgolyókba?

Minden egyes fürdőgolyónak 2 nélkülözhetetlen összetevője van, a shea vaj és a kakaóvaj. Előbbi szívósságával érdemelte ki állandó helyét a Bomb kozmetikumokban. A shea vaj híresen sokáig őrzi meg állagát változatlanul, nehezen avasodik, így a Bombok minőségét is őrzi. A-, E- és F-vitamin tartalmáért pedig külön plusz pontot érdemel. Kevesen tudják, hogy a shea vaj összetétele kísértetiesen hasonlít a bőrt védő emulzióéra, így szinte ez az egyik legtökéletesebb bőrápoló.

A kakaóvaj zsírsavtartalma, anitbakteriális, napvédő és bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően váltott örök bérletet magának a fürdőgolyók hozzávalói között.

Mi jöhet még?

Természetes illóolajok, amikért nem csak hidratáló és bőrtápláló, hanem aromaterápiás hatásuk miatt is rajongunk. A kedvenceinket tiszta illóolaj és bázisolaj formájában is szívesen szimatoljuk.

 

Ami a formát illeti

Szeretjük az új dolgokat, de a klasszikus fürdőgolyó, az bizony golyó a javából, ezt a kézi munka és a precíz öntőformák is garantálják.

Szívvel-lélekkel-kézzel

A gyártás egyáltalán nem mondható nagy üzeminek. A shea vajból, kakaóvajból és illóolajokból álló alapot egyesével töltik formába, utána díszítik és csinosítgatják.

Az inspiráció nyomában

A Bomb Cosmetics szeret megújulni és időről időre új fürdőgolyókkal kedveskedni a Bomb rajongóknak. Az új ötletekhez igyekeznek minden eszközt biztosítani, a kreatív környezettől kezdve, a tesztelési lehetőségeken át, a színek széles választékáig. Ezek garantálják, hogy csak tökéletes fürdőgolyókat dobnak a nagyközönség elé.

Nézd meg a tavalyi munkák gyümölcsét, válaszd ki a kedvencedet a legújabb tavaszi-nyári kollekcióból»»

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód