Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fürdőbomba

2024. 03. 20. 13:33:07

Közeleg a húsvét, és mi már izgatottan készülünk, hogy elhozzuk Neked az idei ünnep varázsát egyedülálló kézzel készült fürdőtojás szettek formájában. Ezek a csillámos és virágos fürdőtojások nem csupán színpompás tavaszi hangulatot varázsolnak a fürdőszobádba, hanem egy igazi ünnepi élményt kínálnak a bőrödnek és lelkednek egyaránt.

Ha már alig várod, hogy beköszöntsön a tavasz és vele együtt a húsvét, és szeretnél egy kis ünnepi hangulatot csempészni a mindennapokba, akkor ezeket a tojás alakú fürdőbombákat imádni fogod!

Idén a lányok nemcsak a locsolókat várják izgatottan, hanem a saját magukra szánt időt is, hogy elmerülhessenek a habos, illatos fürdőkádban egy jó könyv és illatos gyertyák társaságában.

2023. 12. 14. 08:23:41

Üdvözlünk kedves fürdőbomba rajongó!

Ugye Te is rajongsz a Disney hercegnőkért, Mickeyért és Minnieért, Pinokkioért, Dumboért, vagy talán a Star Wars világa vonz, esetleg Batman vagy Superman rajongó vagy? Akárki is legyen a kedvenced, a Mad Beauty szuper termékei mostantól elérhetőek számodra, és azoknak a számodra fontos embereknek, akik még ugyan nem tudnak róla, de hamarosan a karácsonyfa alatt találják majd ezeket a kis kedves ajándékokat.

2023. 11. 20. 08:58:56

Egy kemény munkanap után, amikor az idő hűvösre fordul, kevés ahhoz fogható élmény létezik, mint amikor egy nyugtató, forró fürdőben merülhetünk el. Ez a kényeztető élmény elengedhetetlen mindannyiunk életében, az öngondoskodás és a megfelelő higiénia fontos részeként. A fürdés remek alkalom arra is, hogy egy kicsit több odafigyeléssel és megbecsüléssel viszonyuljunk önmagunkhoz.

A fürdés egy tökéletes alkalom a lazításra, teret adva a lelki és érzelmi feltöltődésnek, valamint a fizikai kikapcsolódásnak. Ennek egyik nagyszerű módja, ha a kedvenc fürdőbombádat bedobod ​​a fürdővízbe, mielőtt hosszasan elmerülnél a habos élvezetben.

2023. 10. 25. 10:19:10

Ahogy beköszöntött az ősz, együtt léptünk bele az év legvarázslatosabb időszakába. Az ünnepi fények már lassan elkezdenek ragyogni az ablakokban, és a hideg estéken egy forró fürdő vagy egy meleg, gőzölgő tea új értelmet kap. Mi már felkészültünk a Karácsonyra színes, illatos fürdőgolyókkal, szappanokkal, adventi kalendáriumokkal és ajándékszettekkel, hogy neked már ne kelljen gondolkodnod, hogy mi kerüljön a fa alá.