Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fagyi a fürdőszobában

Fagyi a fürdőszobában

A legtöbb napot, amit országos szinten megtartanak valamilyen nemzetközi mozgalom vagy megállapodás inspirál. Május 8. azonban a magyar kézműves fagylalt napja.

Miért éppen május 8.? Erre frappáns válasz a megoldás, a május az 5. hónap az évben, ami római számmal írva a tölcsért szimbolizálja, a 8-as pedig a két egymásra nyomott gombócot. 

Az első fagyit egyébként a kínaiak készítették hóból, tejből és gyümölcsökből. Akkoriban a gazdagok kiváltsága volt a jeges desszert. A magyar kézműves fagyi napja nemcsak annyiból áll, hogy féláron élvezhetjük az ízeket, a kezdeményezéshez csatlakozó fagyizók egy közelükben lévő intézményt, iskolát, óvodát is meglepnek pár gombóc fagyival, így azok is hódolhatnak a fagyi iránti szenvedélyüknek, akik nem tehetik meg sűrűn. 

A Bomb Cosmetics jól ismert az édesség iránti szenvedélyéről, noha minket inkább az illatok és a textúrák hoznak lázba, mint az ízek. A repertoárból természetesen a fagyik és a jégkrémek sem maradhattak ki. 

Ismerd meg a Bomb fagyis standját!

Fürdőfagyik

Még Bomb körökben is igazi különlegességnek számítanak a fürdőfagyik, mert amellett, hogy hozzák a kötelező lágy shea vaj és kakaóvaj tartalmat, amivel ápolnak, akár 4 alkalommal is felhasználhatók. 

A hagyományos fagyik világától kicsit elrugaszkodtunk, de cserébe olyan különlegességekkel fürödhetsz, mint a Kék csipkebogyó, a Pink Polka vagy a Távoli partok

Hogyhogy 4-szer? A fürdőfagyik a vízbe dobva lágyan olvadnak szét. Ha úgy látod, hogy már eltűnt az ¼-e, akkor nyugodtan visszateheted a tölcsérbe, a következő alkalommal ugyanolyan hidratáló élményt fog nyújtani. Egy fagyi, ami akár egész héten kitart...hm. 

Jégkrém tusfürdők

Egy igazán különleges krém, ami szobahőmérsékleten félig szilárd. A gazdag shea vaj tartalom és a tiszta illóolajok gondoskodnak az alapos tisztításról és a hidratálásról. A kád szélén és a zuhanyzóban is tökéletes helye van. 

A jégkrémnél a szín és az íz mellett a mennyiség is számít. Így van ez a Bomb Jégkrém tusfürdőinél is, ezért a legkisebb kiszerelés 275 gramm, a legnagyobb pedig 320 gramm.

A Mentolos-csoki és a Pina Colada igazi különlegességek, de itt megtalálható a klasszikus vanília és málna is. 

Tölcséres vagy tégelyes, te melyikre szavazol?

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek