Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Az utánozhatatlan anyaillat összetevői

Az utánozhatatlan anyaillat összetevői

Sok utánozhatatlan illat van, például a tavasz, az eső utáni utcák, a frissen sült vajas sütemény, a karácsony és az anyák illata. Az anyukák különleges és egyedi aromáit bármikor bármerre járunk, azonnal felismerjük. Szerinted össze lehet állítani mérnöki pontossággal az anyaillatot?

Egy biztos, ezerféle képlet is kevés lenne ahhoz, hogy az összes létező anyaillatot megalkossuk, de a Little Hotties pasztilláinak segítségével Te is elkezdheted a kísérletezést!

5 aroma, amiről anyukád jut eszedbe

1. Reggeli kávé

Azok a bizonyos puszik, amiknek olyan jó kávé illatuk volt, amikor anya ébresztett...talán sose felejtjük el és még akkor is kedves számunkra, ha mi magunk nem is szeretjük a rövid feketét.

2. Rózsaharmat

A rózsára ne csak ajándékként gondolj! Rengeteg parfüm és kozmetikum nélkülözhetetlen összetevője, amit Bomb Cosmetics is előszeretettel használ fürdődesszertjeiben és tégelyes termékeiben. Mivel már régóta oszlopos tagja az alapanyagoknak szerte a világban, így ez is a leggyakoribb alkotóelemek közé kerülhet.

3. Friss pamut

Ahogy anya mossa a ruhákat úgy bizony senki sem tudja! Hiába használod ugyanazt az öblítőt és mosószert, az anyáé mindig jobb lesz. Ez a tény garantálja az anyaillat alkotóelemei között a friss pamutot.

4. Keksz

A közös sütések, mesenézések hangulatát idézik fel a Keksz illatú Little Hotties pasztillák. Legyen az ünnepi készülődés vagy egy csendes vasárnap délután, egy keksz a párologtatóba mindig anyát idézi.

5. Édes lazítás

A Little Hotties-ok bőséges illatpalettája a Bomb Cosmetics-nél is felébresztette a kísérletező kedvet, előállították az édes lazítás tökéletes aromáját. Az összetevői: fehér csokis trufflé, cseresznye, keksz és pille cukorka.

Egyedi illatkombinációk

A furdogolyok.hu-n teret engedünk a kreativitásnak, a Little Hotties-okat személyre szabottan, egyénileg lehet kombinálni. A lehetséges párosítások száma határtalan, de ha elakadsz, akkor az illatkatalógusból is meríthetsz ihletet.

Állítsd össze Te is az igazi anyaillatot»»»

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód