Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ajándékozz fürdési élményt Mikulásra!

Ajándékozz fürdési élményt Mikulásra!

Ajándékozásnál széles skálán mozoghatunk, kezdve a kisebb meglepetésektől egészen a nagyobb, gondosan kiválasztott ajándékokig. Ha elakadtál az ötletelésben, most szeretnénk segíteni néhány tippel, melyekre talán nem is gondoltál eddig.

De először is lássuk, hogyan alakult ki az ajándékozás hagyománya.

A Mikulás ajándékozás hagyománya

A modern magyar néphagyomány szerint december 5. éjjelén – december 6. hajnalán a Mikulás meglátogatja a gyermekeket, s ha az elmúlt évben jól viselkedtek, kisebb ajándékot ad nekik. Ez a népszokás, azaz az ablakba kitett csizmákba ajándékot helyező titokzatos Mikulásjárás körülbelül egy évszázadra tekint vissza:

A középkori legenda szerint egyszer Miklós püspök megtudta, hogy az egyik szomszédja a nagy szegénysége miatt nyilvánosházba akarja adni három lányát. Ezért segíteni szeretett volna rajtuk és egy éjjel a szomszédja nyitott ablakán keresztül bedobott egy erszény pénzt, és így mindhárom lány férjhez mehetett. Ez az alapja ennek a keresztény hagyománynak.

Manapság a Mikulás ajándékozás már felnőttek körében is elterjedt hagyománnyá vált. Ez a gesztus lehetőséget teremt a közösségi kapcsolatok erősítésére, a barátságok ápolására és az öröm megosztására. A munkahelyeken, baráti körökben vagy más közösségekben az ilyen kezdeményezések hozzájárulnak a pozitív közösségi légkör kialakításához és az emberek közötti kapcsolatok elmélyítéséhez.

 

Adni jó!

Legyen szó a legjobb barátnődről vagy éppen arról a munkatársadról, akinek a nevét kihúztad a céges bulin, az ajándékozás mindig egy örömteli pillanat mindkét fél számára. A kiválasztott ajándék nemcsak a kapcsolat erősítésére szolgál, hanem magában hordozza az öröm és meglepetés élményét, ami mindenki számára különleges és emlékezetes. 

 

Ajándékötletek melyekkel mosolyt varázsolhatunk mindenki arcára 

Mivel a mindennapos tisztálkodás része az emberek életének, az olyan praktikus és luxus kategóriába tartozó ajándékokkal, mint a fürdőbombák, bőrápoló szappanok, mindig örömet szerezhetsz. Az illatok szerelmeseinek is kedvezhetsz az otthon melegségét és meghittségét fokozó illatgyertyákkal. Ezek a kényeztető és illatos ajándékok lehetőséget teremtenek az ajándékozott számára, hogy egy kis időt szenteljen saját magára, relaxáljon, és élvezze a kényeztető élményt, amely segít elszakadni a mindennapi stressztől.

Mikulásváró ajándékzsák

Ez a legvidámabb ajándékcsomag amit valaha is láttál, természetesen közvetlenül magától a Mikulástól! 7 kézzel készített fürdőbombával, amelyek mindegyike tiszta illóolajokat tartalmaz, hogy egész decemberben vidámnak és ragyogónak érezhesse magát a megajándékozottad! Különböző kedves mikulászsák közül választhatsz, minden zsákban más és más fürdőgolyóval. A Mikulás osztag már készen áll arra, hogy a csomagodat eljuttassa a címzettnek!

 

Fürdőbombák a luxus kikapcsolódás élményéért

fürdőbombák egyszerre gondoskodnak bőrünk puhaságáról és nyújtanak aromaterápiás élményt. Az egész fürdőszobát átható illatuk segít a relaxációban, míg hatóanyagaik támogatják a bőr regenerálódását. A természetes citromsav finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket, frissít és megújít, beállítva a bőr ideális pH-értékét, és kiváló méregtelenítő hatással is rendelkezik. Mindenki megérdemel egy kis kényeztetést a fürdőbombák egyszerű, ám hatékony gondoskodásával.

Ezek a kis dekoratív golyók tele vannak csodás illatú illóolajokkal, ragyogó csillámokkal és élénk színekkel, amelyek új dimenziókat nyitnak meg a fürdőzés élményében. 

Ajándékszettek

Az ajándékszettekkel mindig biztosra mehetsz, hiszen ezek a dekoratív csomagok magukban rejtik azt a tökéletes összeállítást, amellyel a meglepetés garantáltan siker lesz. A BEAUTY JAR BERRISIMO ajándékszettek mindent tartalmaznak, ami a kényeztető énidőhöz szükséges. A Berrisimo bőrradírok természetes hámlasztó részecskéken, tápláló vajakon és lédús bogyókon alapulnak. Egyetlen tégelyben benne van minden, ami a gyönyörű és ragyogó bőrhöz szükséges!

Ha szeretnél biztosra menni ajándékozás terén, akkor az ajándékszettek mindig szerepeljenek az ötlettáradban. 

 

Illatgyertyák

Az illatgyertyák olyan termékek, amelyek nemcsak az otthont töltik be kellemes aromával, hanem egyedi atmoszférát is teremtenek. A kiváló minőségű illatok, melyek között megtalálhatók az ünnepi hangulatot árasztó fahéj vagy a frissítő narancs-csoki, segítenek azonnali kikapcsolódást nyújtani. Az illatgyertyák nem csupán esztétikus dekorációként szolgálnak, hanem kitűnő ajándékötletek is lehetnek, hiszen mindenki megtalálhatja közöttük a saját ízlésének megfelelő illatot.

 

Fedezd fel webshopunk választékát, és találd meg a tökéletes ajándékot! Tapasztald meg velünk az ajándékozás új dimenzióját!

 

Fürdőgolyók.hu – A tökéletes ajándékok Télapóra!