Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.790 Ft
Menny.:db

BOMB COSMETICS Kis piros masni fürdőbomba

Ár:
1.790 Ft
Menny.:db

Illat: gránátalma és vörösáfonya

Illóolaj: bergamott & gyömbér

Egységár: 11,19 Ft/gr
Márka: BOMB COSMETICS
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Miért vásárolj tőlünk?

15.000FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES TERMÉKMINTÁK
KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS

Leírás

Merülj el egy pihentető, habos kád fürdővízben és engedd, hogy a tiszta növényi vajak, valamint a tiszta illóolajok kényeztessék a tested és a lelked! Nincs is jobb ennél, egy hűvös téli estén!

100% kézzel készült | Európai gyárban | vegán- és állatkísérlet-mentes

Egyéb

ÖSSZETEVŐK

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sucrose, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Lac (Milk), Zea Mays (Corn) Starch, Glucose, Oryza Sativa (Rice) Starch, Elaeis Guineensis (Palm) Butter, Hydrolyzed Corn Starch, Albumen (from Egg), Maltodextrin, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Oryza Sativa (Rice) Powder, Triticum Vulgare (Wheat) Starch, Aroma (Flavor), Lecithin, Acacia Senegal Gum, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Shellac, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Algin, Capsicum Annuum Extract, Curcumin, Linalool, Anthocyanins, Beta Vulgaris (Beetroot Red), CI 45410 (Red 27), CI 17200 (Red 33), CI 16035 (Red 40), CI 75810 (Chlorophyllin-Copper Complex), CI 77019 (Mica), CI 77891 (Titanium Dioxide).

HASZNÁLAT 

Dobd a fürdőbombát egy kád meleg vízbe és nézd, ahogy szétpezseg körülötted. Hagyd az illóolajakat, hogy átjárják a lelked egy nehéz nap után!

FIGYELMEZTETÉS

Gyermekek elől elzárva tartandó! Nem ehető, élelmiszerrel nem összetévesztendő! Használata 3 éves kor kizárólag szülői felügyelettel ajánlott! A termék használata után a kádat azonnal öblítse ki az esetleges elszíneződés megelőzése érdekében! A termékben található olajok és vajak miatt a kád felülete csúszóssá válhat! Bármilyen irritáció esetén azonnal hagyja abba használatát és forduljon orvoshoz!