Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Vizsgázz Bombbal

Vizsgázz Bombbal

Az időjárás már megmutatta a rózsásabbik arcát, rohamléptekkel haladunk a május felé, ám mielőtt teljesen átadjuk magunkat a tavasznak sokakra vár még néhány nehéz feladat, ugyanis a május nemcsak a tavasz legszebb hónapja, hanem a vizsgák időszaka is.

Pár hét és kezdődnek az érettségi vizsgák, startol az egyetemi vizsgaidőszak. Bár a felkészülés nem most kezdődik, van néhány trükk, amivel felpörgethető a gondolkodás vagy éppen kiengedhető a gőz, ha túl sok volt az olvasás. Fusd át a tippeket, próbáld ki őket magadon vagy add tovább tanácsként vizsgázó barátaidnak!

A legjobb vizsga Bombok

Ha gyorsan kell sokat tanulni

A tusolás az elmére is élénkítőleg hat, főleg ha citromos és narancsos illóolajokkal gazdagított zuhanyról van szó. Lime felfrissülés, Szárnyalj és Narancs mámor a három tusológél, ami a legjobb barátja a vizsga előtt állóknak.

A közhiedelemmel ellentétben a fürdés nemcsak arra jó, hogy kikapcsolódást nyújtson, hanem a felfrissítésből is kiveszi a részét. Az Ég virág fürdőgolyó rozmaring és eukaliptusz illóolajai például remekül kitisztítják a gondolatokat.

Azt nem kell bemutatni, hogy az illatok mekkora befolyással vannak kedvünkre, lelkünkre, elménkre. A Little hotties pasztillák és a Bomb illatgyertyák extra hosszú égési ideje garantálja azt, hogy az illóolajok nem csak egy tétel erejéig maradnak veled. Fahéj, bergamot és menta, csak néhány az élénkítő illatok közül.

Sokan nem tudják, hogy a Bomb hamisítatlan illóolajai, amik például a fürdődesszertekben is vannak, tisztán is beszerezhetők. Illóolajaink és bázisolajaink pár cseppje is képes arra, hogy új lendületet adjon a tanulásban.

Ha jöhet egy kis lazítás

Ahogyan új lendültet is lehet venni egy tusolástól, úgy ugyanez a lazításhoz is tökéletes. Baby shower, Shower power és Pazar kényeztetés a kulcs egy kis zuhany alatti kikapcsolódáshoz.

A levendulánál jobb relaxáló virágot és illatot nem nagyon ismerünk, ezért is esküszünk a Levendula fürdőkrém jótékony hatásaira, ami nálunk még nem vallott kudarcot.

Halk zene és finom illatok, a kikapcsolódás két összetevője, ami nem okoz csalódást. Válogass levendula, szantálfa, jázmin, rózsa és ylang-vlang illóolajat tartalmazó gyertyáink és pasztilláink közül.

Te is Bombokkal készülnél a vizsgákra? Állítsd össze a saját kis csomagodat»»»

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tipp