Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Stresszmentes iskolakezdés az egész családnak

Stresszmentes iskolakezdés az egész családnak

Tankönyvek, füzetek, tornazsák és tisztasági csomag, csak néhány dolog a millió közül, amivel ma egy iskolásnak rendelkeznie kell szeptember 1-jén, így a nyugodt nyári napokat augusztus végén már lázas készülődés váltja fel. Hogyan lehet stresszmentes a tanévkezdés? Felkutattuk a tuti módszereket!

Stresszmentes iskolakezdés az egész családnak

A magyar iskolarendszer egyik fantasztikus adottsága a hosszú nyári szünet, aminek leginkább a gyerekek örülnek, mintsem a szülők, akiknek gondoskodniuk kell az összes nyári programról és a felügyeletről.

A kötelező olvasmányok és az olvasónaplók általában kitartanak egész nyárra, a nyaralási élményéket, a táborozást és a nagyinál töltött napokat pedig a lázas listagyártás váltja fel augusztusban.

“ Ez nincs, az nincs, ebből új kell, olyat nem kapni sehol!” A leggyakoribb mondatok amik ilyenkor övezik a hétköznapokat és néha stresszessé teszik az egész család életét, de nem akkor, ha BOMB-módra védekezel ellene és velünk készülsz fel a tanévkezdésre.

Iskolai BOMB csomag gyerekeknek

Mióta az eszünket tudjuk, azóta kell tisztasági csomagot vinni már a bölcsibe, az oviba és bizony az iskolába is. Nagyszerű találmány ez a csomag, hiszen ha ügyesen állítod össze, akkor gyermeked imádni fogja a kézmosást és soha nem fog elfelejtkezni róla.

Egy jó tisztasági csomag mindenképp tartalmaz egy szeletelt szappant, ami növényi glicerint és tiszta illóolajokat tartalmaz, így nem szárítja a bőrt, sőt segít megőrizni annak nedvességtartalmát.

Jól jöhet egy shea vajas ajakápoló is, ami az udvari szabad foglalkozások után nélkülözhetetlen lesz, főleg az esős, szeles ősszel és a hideg, havas télen.

Az iskolai csomagon kívül szerezz be néhány fürdőgolyót, amik egy hosszú, dolgozatokkal teli nap után segítik a kikapcsolódást. Válogass a levendulás, kamillás, citromfüves illóolajjal készült fürdőbombák között.

Iskolai BOMB csomag felnőtteknek

A tanévkezdés a felnőtteket is megviseli, a bevásárlókörutak, a tankönyvcsomagolás, a reggeli korán kelések, a leckeellenőrzés, csakhogy néhányat említsünk a milliónyi szülői feladat közül. 

Anyukáknak ajánljuk a teljes kikapcsolódást nyújtó fürdőgolyókat, amik szétpezsegnek a fürdővízben és elárasztják nyugtató, frissítő illatokkal az egész fürdőszobát.

Ha szeretnéd fokozni a fürdőzés pihentető élményét, akkor a fürdőkrémek között kell válogatnod.

Apukáknak ajánljuk az összes tengeri frissességet tartalmazó BOMBot, amik új lendültet adnak a legfárasztóbb reggeleken is. Tengeri sós tusológél, szappan a Holt-tenger kincsével vagy egy tusolószappan és apa máris készíti a reggelit.

Te is békésen szeretnél felkészülni a sulikezdésre az egész családdal? Csináljátok végig a BOMBbal »

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód