Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

SOS Karácsonyi Ajándékok

SOS Karácsonyi Ajándékok

O-ó, egy hét múlva karácsony! Le vagy maradva az ajándékokkal? Ne pánikolj! Vegyél néhány mély levegőt, közben olvasd el a posztunkat, aztán láss neki!

Először is: egy hét, az még rengeteg idő! Nem, nem a halogatásra buzdítunk csak arra, hogy ne ess kétségbe. Dugd ki kicsit a fejed az ablakon, vagy szellőztesd ki a szobát, amiben vagy, ragadj tollat és papírt és fogj hozzá velünk a vészhelyzet megoldásához!

Kezdjük ott, hogy írd össze, kiknek szeretnél még ajándékot venni. Ezután írd mindegyikük neve mellé a következőket: egy színt, egy illatot, egy közös emléket és azt, ami először eszedbe jut róla! Megvagy?

Akkor most ezek alapján

válogass a LAST MINUTE ajándéktippek közül!

 

1. Fotómontázs:

ezzel sosem lőhetsz mellé! Szedd össze az elmúlt év közös emlékeit, szerkeszd őket egy képre, nyomtasd ki, keretezd be és kész is vagy!

 

2. Tusfürdő és testápoló:

mert ezekre mindig, mindenkinek szüksége van. Válassz valami nem hétköznapit, hogy a karácsony utáni időszakban is maradjon vele egy kis csoda.

 

3. Válogatott finomságok:

vegyél egy helyes kosárkát és töltsd meg minden földi jóval! Ha nem egy kész csomagot veszel le a polcról, hanem Te válogatod össze, kifejezetten Neki, akkor nincs ebben semmi személytelen!

 

4. Saját készítésű ajándékok:

süss kekszet és tedd be egy szép fémdobozba, vagy készíts saját kezűleg karácsonyfadíszeket! Ha még beszerzel mellé egy finom illatú gyertyát is, teljes lesz a karácsonyi hangulat!

 

5. Rendelj pár kattintással testet és lelket feltöltő ajándékokat!

Év végére még a legpörgősebbek is elfáradnak, ezért a bőrfrissítő és lelket átölelő illóolajokkal készített BOMB kozmetikumokkal biztos sikert aratsz!

AJÁNLATAINK:

Anyukádnak:

Az otthoni fészek melegéről gondoskodó anyukáknak tökéletes választás a karácsonyi és gyümölcsös illatú BOMB kozmetikumoktól roskadozó Karácsonyi Fészek Ajándékcsomag

Apukádnak, bátyádnak:

Sármőr ajándékcsomag, ellenállhatatlanul férfias illatú kreálmányokkal! Előre megsúgom, ezek a Bomb termékek csak igazánó humorú pasiknak valóak! ;)

Kishúgodnak:

Vigyázat! Ha átadod az Édességek földje Ajándékcsomagot, lehet, hogy üvegrepesztő örömsikongatás lesz az eredménye! Tapasztalatból tudjuk, ez a kishugik egyik kedvence! 

Nővérednek:

Ha jó tesók vagytok, akkor azért, ha sokat vitatkoztatok, akkor pedig azért: Téli csodaország Ajándékcsomag, varázslatos, szívlágyító BOMB termékekkel! 

Szerelmednek:

Szánjatok év végén több időt a romantikára, pihenésre, lepd meg őt egy Merry KISS-Mass Ajándékcsomaggal

Barátnőknek:

3 téli és karácsonyi illatú fürdőbomba bájos csomagolásban. Válaszd barátnőidnek a Diótörő ajándékcsomagot

Nem találtad meg az igazit? Válogasd össze Te magad a csomagok tartalmát termékeinkből! Ha ránk hallgatsz, legalább 1 kifejezetten karácsonyi BOMB-ot teszel mindegyikbe. 

NE FELEDDDecember 21-e 12:00-ig még leadhatod rendelésedet, és akkor biztosan lesz BOMB-meglepetés a fa alatt! Azért jobb, ha nem húzod az időt és rendelsz még most ;)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tipp