Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Maison Matine: Új generációs parfümök az egyszerűség és kreativitás jegyében

Maison Matine: Új generációs parfümök az egyszerűség és kreativitás jegyében

A parfümök világa mindig is a kifinomultság, a stílus és az egyediség kifejezése volt. A Maison Matine azonban nem csupán illatokat teremt, hanem egy egész életérzést közvetít. Az új generáció által létrehozott, francia parfümkészítő ház egyszerre lázadó és kreatív, elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és a változatosságban találja meg a szépséget. Hagyd, hogy elragadjon a Maison Matine varázsa, és ismerd meg azokat az illatokat, melyek nem csupán a bőrödet, hanem a lelkedet is megérintik. Mostantól a Maison Matine márka vegán parfümjei is elérhetőek kínálatunkban, így az eddig megszokott minőségi fürdőbombák, szappanok, gyertyák, arc- és testápolási termékeink mellett most a minőségi parfümök világában is elmerülhetsz.

A Maison Matine egy francia niche parfümmárka, amelyet 2019-ben alapított Arthur Ponroy és Marie Kellou azzal a céllal, hogy szakítson az illatszeripar szokásos szabványaival, ötvözik a kreativitást és a fenntarthatóságot kompromisszumok nélkül.

Az új generáció hangja

"Alkotók, lázadók, nomádok, lusták, kíváncsiskodók, különcök, érezzétek a világot, ami körül vesz benneteket és fejezzétek ki magatokat!" - ezek a sorok fogalmazzák meg a Maison Matine hívószavát. Egy olyan generációt céloznak meg, mely a szabadságot, az önállóságot és a kreativitást értéknek tekintik. Azokat, akik ki mernek törni a megszokásokból és az egyszerűségben találják meg a valódi szépséget.

 

Fenntarthatóság és felelősség

A Maison Matine nem csupán az illatok terén, hanem a fenntarthatóság területén is új utakat keres. A parfümöket Franciaországban tervezik és gyártják, Párizsban és Chartesban. A parfümökben használt gabonaalkohol organikus gazdálkodásokból származik, minden összetevőt úgy szereznek be, hogy közben tiszteletben tartják a természetet és a gyártókat. A csomagolás újrahasznosított és újrahasznosítható karton, egyszerű és praktikus. Nem használnak külső celofánt sem a 

csomagoláshoz, mely felesleges és pazarló. A fedél újrahasznosított parafából és szintetikus gumiból készült.

 

Az illatok művészete

A Maison Matine illatai igazi mesterművek, melyek a fiatal francia parfümőrök elkötelezettségét tükrözik. Minden illat limitált kiadású, hogy az éppen aktuális pillanat hangulatát örökíthesse meg. A parfümök 92%-ban természetes eredetű összetevőkből készülnek, és a ház célja, hogy új perspektívát nyújtsanak a parfümök világában. Minden parfüm uniszex, egyedi illattal és illusztrációkkal, hogy könnyedén elmerülhess az illatos utazásban!

 

Közösség és kreativitás

A Maison Matine a szabad és pimasz, függetlenséget és kreativitást kereső generációt szólítja meg. Minden termékük limitált kiadású és a modern, mozgásban lévő világot testesíti meg. Kollekciójukat a 

kis közösségük #maisonmatine, a grafikusaik és a parfümkészítőik fejlesztették ki, hogy valóban egyedi élményt nyújthassanak.

 

Az új generáció illatai

A Maison Matine illatai nem csupán parfümök, hanem történetek, érzések és életérzések. Ezek az illatok a szabadságot, az egyszerűséget és a változatosságot hozzák el, és lehetővé teszik, hogy mindenki kifejezhesse saját egyediségét. Hagyd, hogy az alkotók, lázadók és különcök világa beteljesítse az érzékeidet!

A Maison Matine egy új korszakot hoz a parfümök világába. Az egyszerűség, a kreativitás és a fenntarthatóság összhangja kifinomult illatokban testesül meg, melyek a fiatal generáció szellemét hordozzák. Egy olyan világba kalauzolnak el, ahol az illatok nem csak a bőrön, hanem a lélekben is otthonra találnak. Látogass el webáruházunkba és légy részese Te is ennek a modern, mozgásban lévő világnak, és éld át a Maison Matine varázslatát!

Tartalomhoz tartozó címkék: Illat Maison Matine Parfüm