Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

INSTAGRAM NŐNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

1. A játék elnevezése, a játék meghatározása

A játék elnevezése: Fürdőgolyók Instagram Nőnapi nyereményjáték

A játék meghatározása:. (továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot hirdet. Ennek kapcsán vállalja, hogy a www.instagram.com címen elérhető közösségi portálon Kakukkia Kft. (@furdogolyokhu) néven megtalálható. A játékban résztvevők a játék kapcsán:

Instagramon „Követés” (Follow) kapcsolatot alakítanak ki a Szervezők (@furdogolyokhu) profiljával és az adott képet „Kedvelik”, és a feltételekben meghatározott módon kommentet írnak a kép alá.

A játékban részt vevők közül egy, véletlenszerűen kiválasztott (kisorsolt) játékos (továbbiakban: Nyertes) részesül nyereményben. A játékhoz az Instagramnak nincs köze, a Játékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. Az Instagram a Játékot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a Játékkal.

2. A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A nyereményjátékban minden magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet. A nyereményjátékban részt vevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

3. A játék időtartama

A játék 2024.03.01. napján kezdődik és 2024.03.07. 23:59-ig tart.

4. A nyereményjátékban való részvétel tárgyi feltételei

A játékban minden olyan, a 2. pontban említett személy (továbbiakban: Játékos) részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő következményekért. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

5. A játékra való jelentkezés módja

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakít ki a Kakukkia Kft.-vel, (@furdogolyokhu) Instagram oldalakkal, és „Kedveli” a @furdogolyokhu Instagram oldalán található játékra irányuló 2024.03.01-én közzétett képét, valamint a fotó alatt a feltételeknek meghatározott módon kommentel, és a feltett kérdésre válaszol. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

A nyereményjátékban minden olyan magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt vesz, aki 2024.03.07. 23:59 óráig teljesíti a fenti feltételeket.

6. Nyeremények

A nyereményjátékban az összes, fent említett szabályzatnak eleget tevő személy között kerül kisorsolásra 1 személy, akinek a nyereménye:

1 db Bomb BOMB COSMTICS Jázmin Varázs szivacsos tusoló radírszappan

A nyereményjáték keretében tehát 1 Nyertest sorsolunk ki az Instagramon.

7. A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A nyereményjáték 2024.03.07 23:59-ig tart. A sorsolás és a Nyertesek kiértesítése 2024.03.08. 23:59-ig megtörténik. A Nyerteseket az Instagramon keresztül közvetlen üzenetben értesítjük. A nyeremény átvételének pontos helyét és idejét a Nyertesekkel a kapcsolatfelvétel után egyeztetem. A kapcsolatfelvételt a Szervező kezdeményezi.

8. A nyeremény átvételének feltételei

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertesek nem reagál a kapcsolatfelvételre a Szervezővel. A Nyerteseknek küldött üzenet után legkésőbb 2024.03.17. 8:00-ig, és így elesnek a nyereménytől. A játékban részt vevők hozzájárulnak ahhoz, hogy @furdogolyokhu hivatalos Instagram oldalán győzelmük esetén közzétegye a nevüket. A játékban részt vevők vállalják, hogy győzelmük esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják. 

9. A Szervező jogai

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a @furdogolyokhu hivatalos Instagram oldala neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A Kakukkia Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni. A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Kakukkia Kft. számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Kakukkia Kft. a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét és a nyeremény átvételét a Játékszabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

10. Adatkezelés

A nyereményjáték során a Kakukkia Kft. nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése az Instagram minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik.

A játékkal kapcsolatos további információ az alábbi e-mail címen kérhető: gina@naturalskin.hu