Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Így éghet tovább a gyertyád

Így éghet tovább a gyertyád

A hideg téli napok és a komor, fagyos esték a gyertyaszezon igazi jellemzői. Ilyenkor olyan jó meggyújtani egy illatos gyertyát, bekucorodni egy meleg takaró alá és olvasni, egy szuper filmet nézni vagy csak beszélgetni életünk párjával.

A gyertya önmagában meghitt, meleg és szeretetteljes hangulatot teremt, és micsoda szomorúság, amikor elfogy.

Van azonban néhány BOMBa tippünk, hogy a csodás illatokat és az illatgyertyák varázsát tovább élvezhesd. Figyelj csak!

Le a kanóccal!

A legjobb, ha a gyertyagyújtás előtt visszavágod a kanóc viasz feletti részét. Az 5 mm-es hosszúság a legoptimálisabb, így nem fog füstölni és kormozni a gyertyád, és persze a rendszeres gyertyázás következtében a plafonról sem kell a kormot pucolnod. Nagy előny, igaz?

Figyeld, mit csinál a gyertyád!

Ideális esetben a viasz teljes terjedelmében olvad. Ha túl nagy a gyertya, akkor előfordulhat, hogy csak a kanóc körül lefelé olvaszt magának egy kis alagutat. Ez óriási pazarlás, a gyertya külseje ugyanis nem tud elolvadni.
 

Sapit rá!

Ha nem használod az illatgyertyádat tegyél egy kis fedőt, sapit rá, ezzel megakadályozhatod, hogy az illatanyagok idő előtt elpárologjanak. Így tuti, hogy a következő alkalommal is finom, illatos gyertyát élvezhetsz, amikor meggyújtod. Ha egyébként nem használod a gyertyát, akkor a legjobb hűvös, sötét helyen tárolni.
 

Mennyi az annyi!

Vásárláskor érdemes utánanézni, hogy milyen viaszból készült a gyertya, hiszen a különböző alapanyagok más és más hatásfokkal rendelkeznek. Ezért fordulhat elő, hogy az egyik mécses 4, a másik 8 óráig is ég.
A BOMB illatgyertyái xxx viaszból készülnek, így akár 35-50 óráig is élvezheted őket. És micsoda finom illatot hagynak maguk után.... nem geil, nem émelyítő, nem fullasztó. Friss, tiszta, szolid illatok, amelyek lágyan lengik be a szobát és szinte simogatják a lelket. 

Még nem próbáltad? Itt az ideje, válaszd ki a kedvencedet »

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tipp