Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

I LOVE COSMETICS

Az I LOVE alkotói hisznek abban, hogy az igazi szépség ott kezdődik, ha vigyázunk önmagunkra.

GONDOSAN MEGVÁLASZTOTT ÖSSZETEVŐK: Hisznek a növények erejében holisztikus előnyeik miatt. Termékeik gondosan összeállított természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek elismert előnyeikkel javítják lelkünk állapotát, valamint támogatják bőröd egészségét és jólétét. Készítményeik a vegán társadalom által tanúsítottak, állatkísérlet-mentesek és több mint 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Formuláik 95%-ban biológiailag lebomlanak, és nem tartalmaznak erős vegyszereket, parabéneket, kőolaj alapú összetevőket, ftalátokat vagy SLS-t. 

GONDOLNAK A JÖVŐRE: Elkötelezettek a zöldebb jövő mellett: A jövő nemzedékei iránti elkötelezettségként minden terméküket etikusan és felelősségteljesen szerzik be. A fenntarthatóság fejlesztési folyamatuk szívverése; a készítmény megalkotásától a csomagolás beszerzéséig elkötelezettek amellett, hogy csökkentsék a márka környezetre gyakorolt ​​hatását. Céljuk, hogy minden terméküket az Egyesült Királyságból szerezzék be, hogy csökkentsék szénlábnyomukat, és karbon-semleges márkává váljanak. 

SZERETŐ KÖZÖSSÉG: Hisznek abban, hogy emberekként mindannyian egyediek vagyunk, és ez így van rendjén. Mindannyian szembesülünk saját kihívásokkal az életben, és a szépségápolás sem különbözik egymástól. Céljuk, hogy olyan közösséget hozzanak létre, ahol rajongóik magabiztosnak érzihetik magukat, szabadon megoszthatják a történeteiket, az általuk használt gyógymódokat és az eredményeket, hogy közösen megtanulhassuk, hogyan kezeljük hatékony együtt szépségápolási kihívásainkat. Hisszük, hogy a megosztás törődést jelent.