Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hogyan varázsolhatod emlékezetessé a bulidat?

Hogyan varázsolhatod emlékezetessé a bulidat?

A különböző bulik, partik, rendezvények a legjobb helyszínei annak, hogy a barátok és ismerősök találkozhassanak. Természetes, hogy minden házigazda villantani akar, mi megmutatjuk, hogyan varázsolhatod emlékezetessé a partidat!

Az emlékezetes bulik titka

A szülinapok, névnapok, eljegyzések, búcsúbulik különlegessége nemcsak az alkalomban rejlik, hanem sok minden másban is. A helyszín, az ételek, az italok, a hangulat és a dekoráció is közrejátszik abban, hogy hogyan érzik magukat a barátaid nálad.

Mi a dekorációban vagyunk a legjobbak, ezért összegyűjtöttük, hogy mik azok az alkalmak, amiket BOMB Cosmetics dekorációval dobhatsz fel. 

Boldog szülinapot!

A születésnapodat te is szeretnéd emlékezetessé tenni, nemcsak saját magad számára, hanem a barátaid részére is. Hívd meg őket magadhoz, gondoskodj a partifalatokról, a finom italokról és a szédületes dekorációról is.

Szerezz be néhány fényfűzért, egy-két fotós kelléket, vicces szemüveget, műbajuszt és kalapokat, így garantáltan sok szelfi születik majd a bulidon.

A Bajuszka szappannal már rengeteg mulatságos fotó született, szerezz be egyet te is.

A retró örökérvényű, ezért nem hagyhatod ki a jó öreg csillámport se, amit 4 féle színben is beszerezhetsz nálunk.

Ha a csillám túl sok, akkor újíts be egy tégellyel a csillámos testvajból, ami szintén csillogóvá teszi a bőrötöket, kitűnve az éjszakából. 

Lakásavató buli

Amikor új fészket raksz, akkor benned is biztosan buzog a vágy, hogy azonnal megmutasd a legfontosabb személyeknek az életedben.

A jó illatokról diffúzerekkel, tégelyes vagy üveges gyertyákkal és Little Hottiesokkal is gondoskodhatsz, de hagyományosan illóolaj párologtatással és csalogatóvá teheted új otthonodat.

A fürdőszobádban mindenképpen rejts el néhány fürdődesszertet, melyek ontják magukból a friss aromákat.

Karácsonyi buli

Ez az a buli, amit senki nem akar a saját otthonában megtartani, de egy kis kreativitással te leveheted barátaidat a lábukról.

Gondolj mindenkire külön és lepd meg a kedvenc édességével fürdődesszert formájában, így a hideg téli estén zajló buli után a forró víz alatt tud megmelegedni ajándékával.

Eljegyzési buli

Amikor úgy érzed, hogy a világ csak a tiéd és párodé, akkor bizony szétkürtölnéd az egész ország számára. Erre találták ki az eljegyzési bulikat, amiket lazább keretek között, az otthonodban is megtarthatsz.

Lepj meg minden szerelmes pár egy szerelmes fürdőgolyóval és tudasd velük, hogy örülnél annak, ha ők lennének a következő turbékoló gerlepár. 

Búcsúbuli

A keserédes alkalmak egyike, amit nem biztos, hogy szívesen rendezel meg, hiszen az elválás sokszor fájdalmas. 

Hagyj magadból egy kis emléket hátra a barátaidnak és a kedvenc illataidat szedd csokorba Little hotties pasztillákból, így a tipikus “teillat” sokáig velük marad majd.

Szeretnéd különlegessé és emlékezetessé tenni a bulijaidat? Díszíts BOMBbal »

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód