Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ezt a listát még olvasd el karácsony előtt!

Ezt a listát még olvasd el karácsony előtt!

MÁR CSAK 2 NAP! Izgulsz? Repkedsz az örömtől? Pánikolsz? Bármelyik is legyen, ez a lista még aranyat érhet! Olvasd végig és gondolatban pipáld ki az egyes tételeket: mi az, ami már megvan és mi az, ami még nincs. 2 nap alatt még bármit megoldhatsz, mi tudjuk, hogy BOMBasztikus vagy! Hajrá!

A NAGY KARÁCSONYI LISTA

 

1. Karácsonyfa és díszek:

Ezek nélkül tuti, hogy nincs karácsony! A fát mielőbb szerezd be, a díszeket megoldhatod házilag is. Ha teljesen az utolsó pillanatra hagytad, akkor dekoráld fenyődet szaloncukorral, fűzz fel popcornt cérnára és tekerd körbe azzal is a fát – furán hangzik, de mutatós!

 

2. Étel-ital, minden, ami szem-szájnak ingere:

Lista a listán belül: szánj rá 10 percet, hogy leülsz, végiggondolod, melyik napon mit fogtok enni és listát írsz belőle! Ilyenkor mindenki hajlamos feltankolni bejgliből és tojáslikőrből, csak aztán a köret marad ki a vacsorához. Jusson eszedbe az is: ennyi édességre mindig jól esik egy kis sós nasi…;)

 

3. Karácsonyi hangulat:

Még nincs? Aj-aj, az baj! Párologtass narancs vagy fahéj illóolajat, dúdolj folyamatosan karácsonyi dalokat, egyél mézeskalácsot reggelire, kívánj mindenkinek boldog karácsonyt az utcán és mosolyogj, mosolyogj, mosolyogj!

 

4. Ajándék a nagyinak/unokatesónak/barátoknak:

Azért nekik, mert nagy általánosságban valahogy ők maradnak utoljára (persze ez nem törvényszerű, lehet, hogy nálad épp a tesó maradt ki?!). Gyorsan gondold végig, megvan-e mindenki meglepije, ne a karácsonyfa fényei között csapj a homlokodra. Sajnos a webshopos rendelésekhez már kicsit későn van, de BOMB Kozmetikumokat az ország számos üzletében találsz még! Fürdőgolyónak, fincsi testápolóknak biztosan tudjuk, hogy mindenki örülne! Nézd meg üzleteink listáját itt: http://furdogolyok.hu/hu/uzletek/

 

5. Jókedv és derű:

Ezek nélkül nincs értelme a karácsonynak. Ha úgy érzed, valamiért nem tudsz felülkerekedni a morcosságon, akkor nincs más hátra: meg kell nézned a Reszkessetek, betörők összes részét (de minimum az elsőt)!

 

6. Rend és tisztaság:

Ez nem azt jelenti, hogy most egyesével le kell venni a polcokról és portalanítani az összes könyvet! Ne ájulj be a karácsonyfa alá csak azért, hogy elmondhasd: porcica-mentes övezetet alakítottál ki. Takaríts, de módjával, tegyél ki sok-sok ünnepi díszt, azok úgyis elvonják a figyelmet bármi másról. ;)

 

7. Menetrend az ünnepekre:

Ha eddig még nem tettétek meg, akkor most beszéljetek arról, melyik napon kihez mentek, a család melyik tagja milyen karácsonyi programokban gondolkodik, mert a félreértésekből jönnek aztán a sértődések, amire senkinek sincs ilyenkor szüksége. Készítsetek mindenki által jóváhagyott menetrendet, az a fix!

 

8. Jókívánságok:

Szórd szíved szeretetét amerre csak tudod! Huppanj le a számítógép elé, keress egy online képeslapküldő oldalt, és küldj jókívánságokat mindenkinek, aki csak eszedbe jut! Ez bizonyítottan fokozza a karácsonyi hangulatot is. (Szóval aki a 3-as ponthoz nem tett pipát, annak ez kötelezően ajánlott!)

 

9. Alvás:

Igen, ez kerüljön fel a listára! A rossz kedv oka sokszor semmi más, csak a kialvatlanság. 23-án ha törik, ha szakad, bújj korán az ágyba, cseppents levendulaolajat a párnádra és aluuuudj! Tudod, másnap fadíszítés meg miegymás… mindenkinek jobb, ha kipihent vagy.

 

Plusz BomB ötletek Karácsonyra:

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód