Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Bombos csobbanás gyerekeknek

Bombos csobbanás gyerekeknek

A legtöbb gyerek imádja a fürdést, az illatos habokat, a vízben úszó gumikacsákat és a játékokat. A pancsolás iránt érzett gyermeki szeretet arra vezérelt minket a Bombnál, hogy a legkisebbeknek is alkossunk fürdőgolyókat.

Bombos csobbanás gyerekeknek

Mitől különleges egy Bomb fürdő?

A gyerekeknek szánt fürdőgolyóinknak az Örömteli csobbanás nevet adtuk, azért mert nemcsak a fürdés élményét gazdagítja, hanem szétolvadva egy aprócska kis meglepetést is rejt. 

Milyen összetevők alkotják ezeket a fürdőgolyókat?

A kicsik bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké. A legifjabb korosztálynak megálmodott fürdőgolyók ezért szódabikarbónát, vizet, természetes illóolajokból kivont illatanyagokat és egy kevés színezéket tartalmaznak. 

A többi fürdőgolyóval ellentétben az Örömteli csobbanások nem tartalmaznak tiszta illóolajat, így kicsi az esély arra, hogy bőrirritációt váltsanak ki. 

Hogyan működik?

A golyókat egyszerűen csak bele kell dobni egy kád kellemesen meleg vízbe és hagyni, hogy szétpezsegjen. Amint elolvadt, a közepéből előbukkan a várva várt meglepetés. 

Milyennek vannak?

A pink színű Örömteli csobbanás rózsaszínre színezi a vizet, amihez finom málnás illat társul. Színe és illata miatt is inkább a kislányok kedvence. 

A sárga csobbanás meleg sárgás árnyalatot ad a víznek, amit friss trópusi gyümölcs illattal koronáz meg. Ez amolyan semleges választás, a fiúk és a lányok is imádják.

A zöld fürdőgolyó zöldre festi a vizet, amihez mentolos-csokis illat párosul. A kisfiúk nagy kedvence lehet. 

Amire oda kell figyelni

Ugyan ezeket a fürdőgolyókat gyerekeknek találták ki, de szülői felügyelet nélkül nem szabad őket használni. Figyelni kell arra, hogy ne kerüljön szembe és szájba, ahogyan a többi fürdőterméknél is, amit a gyerekek közelében alkalmazunk. 

Mivel a közepe kis méretű játékot tartalmaz, azért csak 3 éves kortól ajánlott a használata!

Idén május 29-én lesz a nemzetközi gyereknap, adj fürdőgolyót ajándékba »»»

Tartalomhoz tartozó címkék: Tipp