Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Bomb Cosmetics a bolygónk védelmében

Bomb Cosmetics a bolygónk védelmében

Ma van a víz világnapja! Az ENSZ közgyűlése az 1992-es dublini környezetvédelmi konferencia javaslatára határozott úgy, hogy március 22-őt a víz világnapjává nyilvánítja. A nap célja, hogy felhívja a társadalmak és a magánemberek figyelmét is arra, hogy a víz az élet nélkülözhetetlen eleme.

A Föld vízkészleteinek védelme nagyon fontos, közös célunk.

A mai nap apropóján szeretnénk, ha egy kicsit jobban bepillantást nyernél a kulisszák mögé és megismernéd a Bomb Cosmetics egy másik arcát is.

Bomb és a környezetvédelem

A Bomb Cosmetics-nél nem csak az önfeledt fürdőzés biztosítása a cél. A színes, illatos termékek mellett nagyon fontos a környezetvédelem is, amire az anyaországon kívül abban a 70 másik országban is szeretnék felhívni a figyelmet, ahol még kaphatók a Bombok.

Alapanyagok

A Bombok szépsége a természetes alapanyagokban rejlik. Az összetevők között gondosan összeválogatott, fenntartható forrásból származó természetes vajakat és tiszta illóolajokat találsz. A tusfürdők, testápolók és testradírok apróbetűjében pedig ne keresd a parabént és SLS-t, mert egytől egyig azok nélkül készültek.

Kézzel készítve

A kézzel készített a legjobb, vallja a Bomb Cosmetics. A bonyolult gyártósorok alkalmazása elvenné a fürdőgolyók egyediségét és nem is olyan környezetbarát, mint a kézi gyártás. Ezért minden terméket szorgos kis kezek állítanak össze és díszítenek ki.

Ami a külcsínt illeti

Minimális csomagolás újrahasznosított anyagokból és semmi más. Ami pedig az újrahasznosítást illeti, amit csak lehet újból feldolgoznak, így a lehető legkevesebbre csökkentik a kibocsátott hulladékot.

Az állatvilág védelmében

Biztos lehetsz benne, hogy egyetlen terméket és felhasznált alapanyagokat sem teszteltek állatokon és a jövőben sem fognak. A Bomb Cosmetics meggyőzödése, hogy sem az állatok, sem az emberek, sem környezetünk nem szenvedhetik meg kényeztető szokásaink ártalmas következményeit.  

Semmi titok, csak szeretet

Sokan kíváncsiak, hogy a Bombok titkos összetevője. Ők maguk “ Extra free love”- nak hívják, ami igazából nem kézzel fogható, de ha felpezseg egy fürdőbomba a fürdőkádadban, egyből tudni fogod, hogy mit jelent. :)

Ismerd meg Te is a fürdőgolyók természetes erejét»»»

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód