Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Nyári arcápolási szabályok

Nyári arcápolási szabályok

Valahogy a nyáron még fontosabb számunkra a külső, az első benyomás, amit akár vadidegen emberekre teszünk. A jó idő beköszöntével előtérbe kerül a bőr, fedetlenek maradnak a karok, a lábak, a nyak, az arcot nem takarja a sapka és a sál.

Ha először találkozunk valakivel, akkor szinte biztos, hogy az arcunkra pillantanak először. Szemek, ajkak, bőr, pár másodperc alatt végigpásztáznak minket. 

Nyáron kicsit módosulnak az arcápolás szabályai, kövesd őket te is és tegyél mindenkire mély benyomást csodás bőröddel! 

Nyári arcápolási szabályok

A jó idő, a napsugarak, az UV-sugárzás, a klimatizált helyiségek mind ostromozzák bőrünket, amire talán még nincs is teljesen felkészülve ezután a hideg, változékony tavasz után. Alapvetően erősíteni kell a bőr védekezőképességét, gondoskodni kell az extra hidratálásról és vitaminok, ásványi anyagok pótlásáról kívülről és belülről is. 

1. Hidratálás nyáron

Mivel ilyenkor gyakran kell a hidratálód után nyúlnod, érdemes rögtön nagy kiszerelésben gondolkodnod, a Bomb tégelyesei 120 ml-esek. 

A hidratáló krémeket arcmasszázzsal vidd fel, gyengéd körkörös mozdulatokkal, a T-vonalra külön figyelmet fordítva.

Ha gazdag, gyümölcsös krémet szeretnél, ami gyorsan felszívódik, akkor válaszd az Aloha archidratálót, ami csupa jó dolgot rejt magába. Feketeribizli, alma, grapefruit, citrom, dinnye, narancsvirág, rózsa, liliom, tisztán növényi alapokon. Ennek a hidratálónak bomba ereje van, egy egészen kevés is elég belőle. 

Ha olyat szeretnél, ami puhává varázsolja a napsugarak által megviselt bőrödet, akkor irány az Édeni paradicsom

2. Nyári arctisztítás

Minden reggel és este kötelező az arctisztítás, ez egy egész évben érvényben lévő szabály. A nagy kiszerelés itt is dukál, a Bombnál 200 ml-es minden arclemosó, lehet, hogy egész nyárra elég egy tégely. 

Tisztítás előtt mindig mosd meg a kezed, végezd langyos, kéz meleg vízzel és lágy mozdulatokkal. 

Nyáron nemcsak a szervezeted, hanem a bőröd is vágyik a gyümölcsökre, válassz Barackos arclemosót! 

3. Nyári arcpakolás

Tisztítson, hidratáljon és kondicionáljon, ez a lényeg! Miért ne választanál olyan hatóanyagokat, amiket a wellness fürdők világszerte használnak és szeretnek? 

A minőségi rhassoul agyagot a marokkói Atlasz-hegység mélyéből bányásszák, jótékony gyógyhatásait rejti a Bomb Rhassoul agyag arcmaszkja is. Már heti egy használat mellett is csodákra képes. 

4. Radírozás minden héten

A fokozott igénybevétel és a napozások miatt fontos, hogy radírozzunk a bőrünket, de ne akkor ha éppen le van égve. 

A Rózsás arcpír arcradír nagyon gyengéd a bőrhöz, jázmint, ylang ylangot, ibolyát és krémes vaníliát adtak az alaphoz, amit még több virág illat bolondít meg. 

5. Ajakápolás

Az ajkainkat borító bőr nagyon vékony, ezáltal nagyon sérülékeny és sokkal nagyobb veszélyt jelent rá a napsugárzás és az UV-sugarak. Ne lépj ki ajakápoló használata nélkül az utcára, vigyél magaddal különleges, gyümölcsös párosításokat! 

Te is az évszakhoz igazítod a bőrápolásodat?

Szerezz be nagy kiszerelésű arcápolókat a Bombnál »»»

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód