Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Masszázs és sima bőr a fürdőkádban

Masszázs és sima bőr a fürdőkádban

Az illatgyertyákon és a habfürdőn túl még messzemenőkig lehet fokozni a fürdőzés élményét, méghozzá természetesen. Egy masszázs és egy kellemes bőrradírozás, amik ragyogóan simává varázsolják a bőrödet, egyszerűen kivitelezhetőek otthon is. Hogyan? Olvass tovább és eláruljuk!

Masszázs és sima bőr a fürdőkádban

Mi mindenre jó a masszázs?

A masszírozás azonkívül, hogy rendkívül kellemes érzés, nagyon sok pozitív hatással is bír, amit sajnos nem tudunk annyiszor élvezni, amennyiszer jól esne. Pedig ez a hosszú lista nagyon is a rendszeres masszázs mellett szól. A masszázs:

ellazít,
oldja és segít megszüntetni a stresszt,
frissítő hatású,
serkenti a vérkeringést,
normalizálja a vérnyomást,
növeli a sejtek oxigénellátottságát,
lassítja az öregedési folyamatokat.

Hogyan masszírozhatod meg magadat?

A masszázs ma már nemcsak azok kiváltsága, akik megtehetik, hogy hétről hétre masszázsszalonba járjanak, hanem szinte mindenkié, aki él a testkefék és masszázskefék nyújtotta lehetőségekkel.

Ezek a nyeles kefék segítenek abban, hogy otthon a fürdőkádban átdörzsöld a hátadat, lábaidat és karjaidat. A különböző hegyes, rücskös kialakításnak köszönhetően pedig olyan érzésed lesz, mintha valaki ténylegesen az ujjaival dögönyözne téged.

Az otthoni egyszemélyes masszázs kellékei

A Hydréa London neve talán ismerősen hangzik számodra is, na ők az otthoni wellness kellékek királyai. A természetes szivacsokon és törölközőkön túl, a különféle kefék nagy mesterei.

A masszázskefék ergonomikus kialakításuknak köszönhetően könnyen elférnek a tenyérben, így használatuk pofonegyszerű. Rendszeres alkalmazásuk segít eltávolítani a méreganyagokat a nyirokrendszerből és hatékonyak a narancsbőr elleni harcban is.

Ha a lágyabb masszázst kedveled, akkor neked elég egy puha lenből készült hátmasszírozó is, ami gyengéden tisztítja és dörzsöli a bőrödet egyszerre. 

Így készülnek a masszázs- és testkefék

A Hydréa London termékei kizárólag természetes alapanyagokból, dióból, kaktuszból, sisalból, bambuszból és bükkfából készülnek. Ezek a nyersanyagok nem váltanak ki allergiás reakciókat, nem irritálják a bőrt, sőt természetesen tudnak együtt működni a bőrrel. 

A sisal szivacsok rostjai mesterséges anyagok nélkül segítik a bőr hámlasztását és az elhalt hámsejtek eltávolítását.

A bambusz az egyik legerősebb természetes gombaölő, híresen gyengéd a bőrhöz és nagyon jó a nedvszívó képessége.

A dió és bükk pedig garanciát adnak a minőségre és a hosszú élettartamra. 

Simává varázsolják bőrödet

A masszázs nemcsak vitalizáló hatásai miatt van olyan nagy becsben tartva, a bőrrel is csodákat művel, ugyanis a dörzsölés segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását. 

Ez azért fontos, hogy a bőr megtudjon újulni, ez garantálja azt, hogy bőröd puhább lesz, a tapintása pedig selymes. 

A természetes test- és masszázskefékkel végzett bőrradírozás még a bőröd öregedési folyamatát is lassítja és elősegíti azt is, hogy sokkal hidratáltabb legyen, mivel a gyakorta végzett peeling a tápanyagok felszívódását is támogatja.

Te is puhább bőre vágysz és szereted a masszázst is? Próbáld ki a Hydréa London keféket »»»

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód