Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Egy tökéletes nőnap forgatókönyve

Egy tökéletes nőnap forgatókönyve

Tudjuk, tudjuk és tudjuk, hogy milyen nehéz egy olyan napot tökéletessé varázsolni, ami nem szabadnap. Összedugtuk a fejünket és kidolgoztunk egy tervet, amivel egy dolgos hétköznapot, március 8-at, ami nevezetesen a mi napunk lesz a világon, különlegessé teszünk.

Egy tökéletes nőnap forgatókönyve

Reggel

Ahhoz, hogy jól induljon a nap egyetlen dolgot kell tenni: messziről elkerülni a telefon szundi funkcióját. Amikor megszólal az ébresztő ki kell pattanni az ágyból, mert az az utolsó 5-10 perces alvás csak fáradttá és nyúzottá fog tenni.

A fitt ébredés után jöhet a kiadós, tápláló reggeli, ami egy kis dekorációval és egy különleges kávéval kávéházi szintekre emelhető. Kókusztejből még a kávéfőzők ellenségei is mennyei reggeli italt tudnak készíteni.

Az első pont, amiben egyöntetűen egyetértettünk, hogy a mai napot ünneplő ruhával és sminkkel tiszteljük meg. Reméljük, hogy már a tavaszi magassarkúinkban fogunk kopogni március 8-án.

Délelőtt

Dolgozni kell nincs mese, de a körülményeket egy kicsit feltuningoljuk zenével és egy finom, illatos gyertyával. Ezek együttműködése javítja a hangulatot és még a koncentrálásban is segít.

A délelőttöt megszakítjuk egy kis pihenéssel, tízórai címszó alatt. A menü valamilyen különleges gyümölcs lesz, eper, mangó vagy ananász. Hátradőlünk és élvezzük az ízeket.

Ebéd

Ez a nap lesz az, amikor nem rohanunk, hanem kényelmesen megebédelünk, nem csak bekapunk valamit. Az ebédszünetet kihasználjuk és egy kicsit kimegyünk a friss levegőre is.

Délután

Munka után nem hazafelé vesszük az irányt, sétálunk, beülünk valahova, találkozunk a barátainkkal. Ha úgy hozza a sors pedig nem leszünk restek meglepni magunkat egy kis aprósággal.

Este

A tökéletes napot este koronázzuk meg egy pihentető fürdővel, egy pohár borral és egy kis édességgel. Ezen a napon nem dobhatunk a kádba mást, mint a fürdőbombák királynőjét, a Fagyikirálynőt!

Te is szeretnéd különlegessé varázsolni a nőnapot? Tetszenek az ötleteink?

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód