Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Ere Perez újdonságai

Ere Perez újdonságai

Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen jól fogadtátok a márka hazai bevezetését! A visszajelzések eddig csak pozitívak voltak, ezen felbuzdulva tovább bővítettük a márka kínálatát. Csodás, tiszta alapanyagok és még ennél is szebb irányelvek jellemzik az Ere Perez egészét. A multifunkciós használat mellett, kipróbálhatod a méltán híres, őshonos ausztrál növények erejét is. A smink rajongókról sem feledkeztünk meg, elrejtettük 2 meglepetés újdonságot!

Imádjuk, hogy a márka olyan multifunkciós termékeket álmodott meg, amiket tökéletesen ki lehet használni. A Cranberry szemkörnyék& ajakápoló vaj igazi  krémes ápolás az ajkaknak és a szemkörnyéknek. Regenerálja az érzékeny bőrt, miközben mélyen hidratálja és csökkenti az öregedés jeleit. A krémes textúra alapja a gazdag shea vaj, vörösáfonya, uborka és tejsav, ami megújítja a szem alatti finom bőrterületet. Egyidejűleg hidratálja az ajkad és az ajak körüli területet, hiszen mindenki tapasztalta már mennyire kellemetlen, ha kiszárad ez a terület! 

A gyönyörű, igazi üveg tégelyben kapható, finom Herbal arctonik újra életre kelti a fáradt bőrt, segít kiegyensúlyozza a bőrt erőteljes botanikai összetevőivel. Permetezd a zöld tea, csodamogyoró, citrusok, geránium, aloe vera és rozmaring hidratáló keverékét, amikor szükségét érzed. A fakó, fáradt, száraz bőrt újra feltölti antioxidánsokkal, a hialuron sav eltünteti az apróbb ráncokat. 

A Moringa All Beauty krém igazi klasszikus, multifunkcionálisan használható krém, amelynek álomszerűen finom textúrája, teljes körűen hidratál és élettel tölti fel a fáradt bőrt. Az egyedülállóan tápláló összetevők eggyé olvadnak a bőr legmélyebb rétegével is. Nyugtatják a száraz, fáradt és érzékeny bőrt. A felvitel után a krém szatén érzetű, ragyogó bőrképet hagy maga után, így smink alatt is tökéletes. Fő összetevői a moringa kivonat, sárgabarack mag, citrom balzsam és kaktuszfüge. 

A krém, amit a test bármelyik területén használhatsz, de tényleg!A Papaya SOS Marmalade multifunkciós lekvár gazi bőr rehabilitáció ez a dzsem állagú, nyugtató balzsam. Mentsd meg a bőröd a tápláló kókusz, kendermag, chia mag, grapefruit olaj & fermentált papaya koktéljával. Használható az arc, kezek, lábak, haj és a test bármely területén.

Smink újdonságok a mangó nektár és sárgarépa erejével

A Carrot Colour Pot orca- és ajakszínezők vibráló színű, krémes pirosítók, praktikus kis tégelyben. Ez a vegán, multifunkcionálisan használható balzsam, azonnali színt ad az orcáknak és ajkaknak, miközben nagyon könnyű eldolgozni. Igazi kis ékköve lesz a sminkes készletednek! A sárgarépát természetes pigementként használták benne, aminek csodás bőröregedésgátló és fényvédő tulajdonságai vannak.

Imádjuk ezt a szuper fényes, vegán formulát, amit a Mango Lip Honey ajakfényben megalkottak. A minden napokban is viselhető árnyalatok, szinte minden bőrtípushoz passzolnak, a szirup hatású formula pedig szuper tápláló és tartós. A vad mangó gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, a jojoba olaj pedig puhítja az ajkakat.

 

A márka minden terméke; állatkísérlet mentes, vegán, GMO mentes és károsanyag kibocsájtás mentes.

Nézelődj a megújult Ere Perez kínáltunkban, és használd ki e heti csodás akciónkat! >>>>>

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek