Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

BUBBLE T - A tea inspirálta fürdőzés

BUBBLE T - A tea inspirálta fürdőzés A márka vidám és színes megjelenése mögött a "buborék tea" jelensége és népszerűsége áll. A kis tápióka gyöngyöket tartalmazó tea évek óta az egyik legtrendibb dolog. Ezt alapul véve tea inspirálta kozmetikumokat és testápolási termékeket gyártanak, melyeket az Egyesült Királyságban álmodtak meg. 

Mintha csak egy édességboltban lennénk, annyira élethűek a Bubble T termékei! 

Aki imád fürdőzni, annak nem kell magyarázni, hogy a fürdőzésnek külön művészete van. Nem szeretjük az unalmas dolgokat, a fürdő "szentélyében" csak látványos dolgoknak van helye! Az igazi pancsolás őrülteknek a Bubble T fürdődesszertjeit találták ki!

Az igényes csomagolásoknak gyönyörű termékeket rejtettek el, amik már messziről illatoznak. Az illatokról a teás jegyek, az ínycsiklandó gyümölcsök és az illóolajok gondoskodnak. 

Minden Bubble T termék: 

  • SLS- és parabén-mentes
  • erős tisztítószerektől mentes
  • állatkísérlet-mentes
  • vegán

A márka 2021-es ünnepi kollekcióját idén az olyan erdei, bogyós gyümölcsök, mint az eper, málna és áfonya, a goji bogyó valamint a fehér tea inspirálta. Macaronok, fürdőbombák, testápoló termékek és fürdősó is megtalálható az imádnivaló csomagokban. 

Nézz körbe Te is a Bubble T termékei között, és találd meg a tökéletes karácsonyi ajándékot! >>>