Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Biztonságos és környezettudatos bőrápolás a BOMB Cosmetics-szel

Biztonságos és környezettudatos bőrápolás a BOMB Cosmetics-szel

Nem is gondolnád, milyen apróságokon múlik bolygónk sorsa! A rosszul megválasztott tusfürdők, testápolók és fürdőbombák ugyanolyan károsak környezetünkre, mint a gyárak kéményei. A BOMB Cosmetics 2017-ben szigorította követelményeit és még biztonságosabbá tette termékeit. Olvass tovább és tudd meg, miért érdemes BOMBbal végezned bőrápolásodat!

Bőrápolás műanyagok nélkül

Tavaly több országban, köztük a BOMB szülőhazájában, az Egyesült Királyságban is elfogadták azt a törvényt, ami megtiltja a mikroszkopikus méretű műanyagok használatát a tusfürdőkben.

A BOMB Cosmetics büszke arra, hogy soha nem használt ilyen méretű műanyagokat sem a tusológélekben, sem a tusradírokban.

Meggyőződésünk, hogy sem ember, sem állat, sem a környezet nem szenvedheti meg luxusigényeinket.

A BOMB Cosmetics a mikroszkopikus műanyagok helyett természetes összetevőket vet be, földimogyorót, cukrot és tengeri sókat.

Szeretjük a csillogást, de nem minden áron!

A kozmetikai csillámporok erős aggodalomra adtak okot, így sürgető volt számunkra, hogy természetes megoldást találjuk a BOMB rajongók által imádott csillogó BOMBokra.

Úgynevezett bio csillámport használunk, amiben csak komposztálható anyagok találhatók, egy speciális cellulózkivonat, ami eukaliptusz fából származik. Arra is figyelünk, hogy ennek a cellulóznak a begyűjtése megfeleljen a FSC szabványoknak.

Így biztos lehetsz abban, hogy ha csillámporos BOMBbal fürdőzöl, nem szennyezed a környezetedet!

+ 1 érv a bio csillámpor mellett

Teszteltük és örömmel jelentjük, hogy a lágy bio csillámpor sokkal szebben mutat a bőrön, mint a poliészterből készült mesterséges csillámporok.

Természetes alapanyagokból kézzel készítve

Talán már nem újdonság, a legtöbb BOMB vegán alapanyagból, természetes eredetű sheavajból és kakaóvajból készül, színtiszta, 100%-os illóolajok hozzáadásával.

Egyik fürdőbombánk sem tartalmaz:
- mesterséges tartósítószereket,
- vizet,
- így nem szaporodhatnak el bennük a gombák és a baktériumok,
- nem penészednek meg,
- és nem visznek oda nem illő anyagokat a fürdőkádadba.

A környezetbarátcsomagolásra nem mondunk nemet

BOMBjainkat környezetbarát, biológiailag lebomló csomagolásba bújtatjuk, azért, hogy fürdődesszertjeink ne érintkezzenek vízzel és megőrizzék fantasztikus illatukat addig, amíg fel nem használod őket.

A csomagolás fontos, hogy a BOMBok ne sérüljenek meg szállítás közben és ne kerüljön rájuk semmilyen baktérium a raktárokban és a boltokban.

Vigyázni szeretnénk rád és a bőrödre is, ezért külön címkén jelezzük az összetevőket, amelyeket szintén csak a csomagolásra tudunk ragasztani. Így kerülheted el azt, hogy olyan összetevő legyen a fürdőbombádban, amire allergiás vagy.

Te is biztonságosan és környezettudatosan szeretnél fürdőzni? Bízz a BOMBban és óvd a környezetedet »

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek