Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.590 Ft
Menny.:db

OLIVIA NATURAL Csoki-menta szappan

Ár:
1.590 Ft
Menny.:db
Jótékony hatású a zsíros, pattanásos bőrre, de mégsem szárít.
Egységár: 14,45 Ft/gr
Márka: OLIVIA NATURAL
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Miért vásárolj tőlünk?

15.000FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES TERMÉKMINTÁK
KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS

Leírás

  • hűsítő és frissítő 
  • bőrfeszesítő
  • védelmező és bőrerősítő 

​A férfiak kedvenceként is emlegetjük ezt a minőségi alapanyagokból, kézzel készített 100% természetes szappanunkat. Ez az igazi boldogságszappan, amely kakaós, mentás illata révén elősegíti a boldogsághormonként számon tartott endorfin termelődését, miközben a bőrrel érintkezve élénkíti, vitalizálja és enyhén méregteleníti a bőrt. A hűsítő hatású borsmenta tartalmának köszönhetően hatékony a baktériumos fertőzésekkel szemben, csökkenti a pattanásokat és a faggyútúltermelést. A szappanban található kakaótartalom nemcsak afrodiziákumként hat az érzékeinkre, hanem fiatalító, feszesítő, hidratáló hatásával rugalmasabbá és teltebbé változtathatja a bőrünket. Vigyázat! Harapnivaló illata függőséget okoz!:)

  • Minden bőrtípusra ideális, de hatékonyan kezeli a zsíros, pattanásos bőrt is, úgy, hogy közben nem szárítja azt.
  • A nagy nyári forróságban nem is találhatnál jobb megoldást, ha egy igazán jó hűsítő fürdőre vágysz!
  • Az arc és a test bőrének ápolására is megoldást nyújt.
  • Ez a különleges szappan nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, tisztán növényi, vegán szappannak minősül.
  • A csoki-menta szappan igazi különlegesség az extravagáns párosítások kedvelőinek. A kakaó lágysága és a menta friss karaktere által felpezsdül a megfáradt idegrendszer, mert a borsmenta illóolaja és a kakaó együtt serkenthetik a vérkeringést.
  • Különlegesen dús habzású szappan, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a gyulladt bőrfelületet. Természetes összetevőinek köszönhetően nem terheli a szervezetet káros anyagokkal. Hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez.
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait.

Tulajdonságok

Hatása fertőtlenítő, frissítő
Illat fűszeres, frissítő
Illóolaj eukaliptusz
Kinek szánod anya,apa,barát,barátnő,fiútestvér,gyerek,lánytestvér
Szín zöld

Összetevők és Információk

Így használd

Alaposan dörzsöld el a nedves bőrön, majd maradéktalanul öblítsd le!

Összetevők

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Mentha x Piperita (borsmenta illóolaj), Cacao (kakaó)