Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

All you need is love: az igazi szerelmes karácsony receptje

All you need is love: az igazi szerelmes karácsony receptje

Egyre nagyobb a karácsonyi őrület, gyűlnek az ajándékötletek, mindenki a legjobbat akarja adni. Különösen igaz ez akkor, ha kedvesednek keresel karácsonyi ajándékot. Mi az, ami a leginkább kifejezheti az igazi szerelmet? A BOMB csapata kutatásba fogott, hogy segíteni tudjon ebben a fontos kérdésben!

Egy híres amerikai párkapcsolati szakértő szerint a szeretetnek külön anyanyelve van, méghozzá nem is egy, hanem rögtön öt! Azt, hogy hogyan fejezzük ki és hogyan fogadjuk jól a szeretet ebbe az öt kategóriába osztotta. Arra jutottunk, hogy ezzel az ötössel tuti biztosra mehetsz: szervezz egy közös karácsonyozást és ismertesd meg szerelmed mind az öt szeretetnyelvvel! 

Mutatjuk, hogy hogyan…

1. MINŐSÉGI IDŐ

Az ünnepek alatt legyen mindenképp olyan nap (vagy legalább egy fél), amikor csak ketten vagytok: ajándékozzatok időt egymásnak! Ha szeretnétek, megtölthetitek valamilyen extra programmal, de bőven elég lehet egy finom vacsi és egy kiadós közös lustálkodás! Egy ilyen év után, tutira rátok fér…

BOMB tipp: iktassatok be egy közös aromaterápiás fürdőt, ami segít kimosni belőletek az elmúlt év feszültségét és romantikus hangulatba is hoz bennetek. Próbáljátok ki a szerelmesek kedvenc illóolajaival felturbózott Éltető szerelem fürdőgolyót!

2. ELISMERŐ SZAVAK

Sokan vannak, akik szomjaznak a dicséretre, bókokra – őket az őszinte, elismerő szavakkal tudod levenni a lábukról. Még ha a Te kedvesed szívéhez éppen nem is ez áll a legközelebb, egy szerelmi vallomás azért mindenkinek jól esik. Mondd el neki vacsi közben, vagy írd le egy hosszú levélben, milyen volt vele számodra az elmúlt időszak, miért különleges, hogy vele karácsonyozhatsz.

BOMB tipp: teremts hangulatot a vallomásokhoz illatokkal! Használd a Fagyöngy csók gyertyát, ami nem csak karácsonyi hangulatú, de pacsuli illóolajat is tartalmaz, amit igazi afrodiziákumként tartanak számon.

3. SZÍVESSÉGEK

A hétköznapokban ez a mindennapi élet megkönnyítését jelenti, de karácsonykor talán elmosogatni, levenni a szemetet nem olyan nagy ajándék. Ellenben egy régi vágyát teljesíteni, az már igen! 

BOMB tipp: esélye sem volt a téli fennforgásban elmenni pedikűröshöz? Légy Te a házi szakembere! Masszírozd át a talpát a Dr. Foot Frissítő lábradírral, garantáltan imádni fogja!

4. ÉRINTÉS

Gondoltad volna, hogy egy fél percig tartó ölelés pozitív folyamatok sorozatát indítja el testedben? A különlegesség ebben az, hogy egy átlagos ölelés általában 10 másodpercig tart… Tessék most sokat ölelkezni, jöjjenek a puszik, csókok, fagyöngyöt minden ajtó fölé!

BOMB tipp: ajándékozz masszázst, ami a testet is, lelket is feltölti. Fontos, hogy Te magad legyél a masszőr! ;) Ajánljuk hozzá a Csoki terápia masszázs szeletet.

5. AJÁNDÉKOZÁS

Egy ilyen fergeteges nap után, amiben már négy szeretetnyelven elmondtad, hogy mennyire nagyon és hogyan, az ajándék már csak a hab a tortán! Azért persze okkal lett ez is egyike a szeretetnyelveknek: így kaphatnak fizikai formát is érzéseink. Legyen romantikus, kedves és személyes, emlékeztesse őt az együtt töltött közös napokra. 

BOMB Tipp: hogy később is emlékezzen erre a fantasztikus napra, ajándékozz további hangulatteremtő BOMB termékeket, válassz egyet a karácsonyi csomagjaink közül! 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód